Крем від пітливості ніг назад

07.05.2016

На думку фахівців до 25% населення відчувають дискомфорт, пов'язаний з підвищеною пітливістю ніг. У медицині таке явище називається гіпергідрозом.

Існує кілька причин виникнення гіпергідрозу, а саме:

- генетична схильність;

- загальне стомлене стан організму, яке призводить до збоїв в роботі основних систем і, як наслідок, посилення роботи потових залоз;

- порушення основних принципів гігієни.

Боротися з подібними явищами можна різними методами, аж до хірургічного втручання. Однак обов'язково перед цим варто спробувати менш агресивні і недорогі. Багато позитивних відгуків отримують спеціальні засоби (креми, гелі, мазі), які застосовуються місцево.

Так українські виробники (компанія «ЛекоПро») випустили спеціальний Крем-гель «Сила Лошади» проти потовиділення, застосування якого при пітливості ніг дає чудові результати. Це засіб має легку текстуру і вимагає мінімально 2-х кратного в добу застосування. Його наносять на чисту і суху шкіру стоп вранці і ввечері.

Єдине, що може стати перешкодою для використання Крем-гель «Сила Лошади» проти потовиділення - це індивідуальна непереносимість до одного з компонентів лікувального гелю (див. На упаковці), а також наявність на шкірі стоп відкритих ран або виразок.

У всіх інших випадках Крем-гель «Сила Лошади» проти потовиділення активно бореться проти підвищеної пітливості ніг. Це засіб отримав вже велику кількість позитивних відгуків, оскільки, за рахунок збалансованого складу компонентів, дозволяє:

контролювати потовиділення;

усувати неприємний різкий запах ніг;

зменшувати свербіж і дезінфікувати при цьому поверхню стоп.

При настільки багатому спектрі корисних якостей Крем-гель «Сила Лошади» проти потовиділення коштує недорого і зручно упакований.