Крем Акулячий хрящ з бішофітом назад

07.11.2016

Порушення обмінних процесів провокують відкладення солей в суглобах, що нерідко стає причиною появи проблем в опорно-рухової системи. Поступово можуть виникнути не тільки больові відчуття, але і деформації суглобів.

Компанія Лекопро ТМ Сила Лошади випустила для боротьби з такими неприємними проявами спеціальний крем Акулячий хрящ з бішофітом від відкладення солей.

Цей крем показав себе, як ефективний засіб, який слід використовувати при відкладенні солей і при інтенсивних навантаженнях на суглоби (в якості профілактики).

Крем Акулячий хрящ з бішофітом від відкладення солей: склад

Лікувальний ефект від використання продукту досягається за рахунок того, що виробники ввели в його склад ряд активних природних компонентів, а саме:

1. Витяг з акулячого хряща (сульфат хондроїтину) - унікальний компонент природного походження. Використання коштів, що містять хондроїтин, дозволяє:

• Зменшити набряклість;

• Збільшити рухливість суглоба;

• Активізувати обмінні процеси в сполучних тканинах;

• Стабілізувати показники в'язкості внутрішньосуглобової рідини;

• Прискорити процеси регенерації хрящової тканини.

Настільки значний перелік корисних властивостей дозволяє не тільки зменшити сольові відкладення, але і захистити суглоби від зносу.

2. Бішофіт - є природним компонентом, який отримують в момент проведення буріння свердловин. До складу бішофіту входять:

• Хлоридно-магіево-натрієвий комплекс;

• Залізо;

• Бром;

• Йод і ін.

За рахунок багатого мінерального складу бішофіт здатний надавати знеболюючу і протизапальну дію. Його введення до складу лікувального крему дозволяє відчутно знизити больові симптоми, які виникають при відкладенні солей у суглобах.

3. Олія ялиці - здавна використовується в багатьох рецептах народної медицини, як дезінфікуючий і протизапальний засіб. Застосування цього ефірна олія рекомендовано при подагрі, ревматизмі, остеохондрозі і артрозі.

Крем Акулячий хрящ з бішофітом ТМ Сила Лошади від відкладення солей: як застосовувати?

Для якнайшвидшого досягнення лікувального ефекту слід наносити засіб на уражену ділянку і втирати протягом 3-5 хвилин легкими масажними рухами. Таку процедуру можна повторювати до З-х разів на добу.

Увага! Виробник не рекомендує використовувати продукт тим людям, які мають індивідуальну непереносимість до складових компонентів. Також потрібно уникати попадання засобу на слизові, а також на ділянки, де є пошкодження шкірних покривів.

Відгуки людей, які вже застосовували крем Акулячий хрящ з бішофітом від відкладення солей:

1. Світлана (65 років) - у мене часто «крутить коліна» на зміну погоди. Звичайно причини можуть бути і більш серйозні, але в моєму віці не хочеться вдаватися в подробиці, а просто хочеться, щоб не боліли суглоби. Спробувала використовувати крем «Акулячий хрящ з бішофітом». Він не дорогий і нічого дивного я від нього не чекала. Однак через час зазначила, що він мені допомагає (коліна не викручує). Тепер використовую крем регулярно і багатьом подругам порадила купити крем Акулячий хрящ з бішофітом відкладення солей.

2. Марія (60 років) - кілька років тому перенесла важку травму (перелом шийки стегна), яка не пройшла безслідно. Залишилася кульгавість і з часом стали сильно боліти коліна. Лікарі кажуть, що це наслідок підвищеного навантаження на суглоби через неправильну ходу. Я пробувала різні засоби, щоб зменшити біль у колінах, але суттєве полегшення помітила після того, як вирішила купити крем Акулячий хрящ з бішофітом. Я перед сном натираю їм хворі коліна і відчуваю суттєвим полегшенням. Спасибі виробнику! Крем дешевий, але ефективний.

3. Олена (ЗО років) - я люблю займатися в тренажерному залі, проте іноді від сильних навантажень починають хворіти коліна. Тоді я роблю перерву в тренуваннях і використовую крем Акулячий хрящ з бішофітом. Натираю коліна кілька разів на добу 5-7 днів. Мені допомагає.