Періодично турбують сильні суглобові і м'язові болі? назад

24.03.2017

Періодично турбують сильні суглобові і м'язові болі?

Торгова марка Сила Карпат підготувала для вас спеціальний засіб, який допоможе впоратися з цими дискомфортними відчуттями.

Крем розігріваючий з червоним перцем Сила Карпат дозволяє поліпшити кровообіг в болючій ділянці, зняти набряклість, а також частково прибрати больові відчуття.

Крем Сила Карпат розігріваючий: склад і основні особливості

Активні природні компоненти, які входять до складу продукту, дають можливість в короткий термін після початку використання відчути суттєве полегшення при ниючих, тупих і навіть гострих м'язових і суглобових болях.

До складу крему входять:

  • Екстракт стручкового перцю - за рахунок наявного в ньому капсицину дозволяє одночасно знеболити і розігріти (без утворення опіків) запалену ділянку. Також він є потужним стимулятором рослинного походження і сприяє виробленню в організмі людини ендорфінів, результатом чого хворобливі відчуття слабшають.
  • Олія ялицю - природний компонент, який містить у своєму складі борнеоловий ефіри і скипидар. Ці складові забезпечують антисептичну та знеболювальну дію. Подібні особливості ялицевої олії відомі ще з давніх часів. Не дарма безліч рецептів народної медицини використовують саме олію ялицю для боротьби з проявами радикуліту, плексита і інших захворювань периферичної нервової системи.
  • Похідне вітаміну РР (метілнікотінат) - введення цього компонента до складу продукту обумовлена ​​його здатністю активно виводити токсини і надлишкову рідину з вогнища запалення, покращуючи при цьому мікроціркуляціонние процеси.

Крем розігріваючий з червоним перцем ТМ Сила Карпат: як застосовувати!

Для зменшення суглобових і м'язових болів слід втирати крем в проблемні ділянки масажними рухами середньої інтенсивності. Тривалість такого легкого масажу з лікувальним кремом становить 3-5 хвилин, а повторювати його можна до З-х разів на добу.

Зверніть увагу, що слід уникати попадання продукту на слизові, а також на пошкоджені ділянки шкіри (наприклад, на відкриті рани, виразки, екзематозні поверхні).

Крем Сила Карпат розігріваючий практично не має протипоказань. Винятком може бути індивідуальна непереносимість організму активних компонентів, які входять до складу продукту.

На завершення слід зазначити, що рішення купити крем розігріваючий з червоним перцем Сила Карпат буде оптимальним для тих, хто постійно або періодично відчуває ломоту, а також біль у суглобах і м'язах. Відгуки людей, які вже користуються цим засобом, однозначно говорять про те, що продукт є дієвим і ефективним, а вартість при цьому недорога.